Ouders en vrijwilligerswerking

De ouderwerking van het KAM is een dynamische geëngageerde groep die werkzaam is onder de vleugels van de school.

Wij hebben als doel de ouders een betrokken gevoel te geven met de school. Dit door het organiseren van verscheidene activiteiten die toegankelijk zijn voor iedere ouder.

Iedereen is uitgenodigd om deel te nemen aan de vergaderingen, deze organiseren we ongeveer 4 keer per jaar. In het kader van activiteiten kan er nog een kleine extra vergadering zijn met een kerngroep voor de activiteit. Op het einde van het schooljaar hebben we een ongedwongen gezellige avond met de leden van de ouderwerking voor een terug- en vooruitblik van het schooljaar.

De vergaderingen

We vormen een team van ouders, leerkrachten en directie. Nieuwe ideeën, bekommernissen bespreken en van gedachten wisselen inzake schoolaangelegenheden. We bekijken wat de activiteiten zijn of kunnen zijn en bekijken data om deze in te plannen. Het bespreken van actuele thema’s met de leerkrachten en directie. Niet te vergeten naast de gezelligheid van de activiteiten waar we vooral als doel hebben om de ouders samen te brengen hebben we opbrengsten van de activiteiten. We bekijken samen met de school waar financiële noden zijn en waar we kunnen helpen. Realisaties die we reeds in het verleden hebben gedaan zijn bijdragen tot zitbanken, picknicktafels op de speelplaats, nieuwe goals, …

Heeft u ideeën, deel ze met ons, wil je mee je handen uit de mouwen steken, heb je gewoon zin om je enthousiasme te delen wees dan welkom in onze ouderwerking. Laat het ons weten wij zijn bereikbaar via smartschool of spreek ons aan op een van de activiteiten.

Voorzitters: Indra Mampaey en Maud van de Wetering Penningmeester: Petra Verdonck PR: Carole de Haan & Petra Verdonck

Wij zijn bereikbaar via smartschool, u kan ons mailen: “AllesKAM ouders vrijwilligerswerking”

De vergaderingen voor schooljaar 2023-2024 vinden plaats op 3 oktober, 21 november, 16 januari, 19 maart en 21 mei. Deze starten telkens om 20u (ingang Molenlei 2).

Najaaractie 2021: groente- en fruitpakketten

Voorjaar 2022: de eerste door Alles KAM aangekochte tuinzetel/picknicktafel is goedgekeurd!👍